Rande – fotografie

Predsvadobné alebo aj snúbenecké fotografie sú určené pre budúcich manželov – snúbencov. Mnohí z mojich klientov takéto fotografovanie berú už ako samozrejmosť, ktorá patrí k bežnému rituálu pred ich svadbou, a je pre nich istou generálkou fotenia v deň svadby. Fotografie využívajú nielen pre obohatenie svojho portfólia spoločných fotiek, ale často ich použijú aj do svojho svadobného oznámenia. Keď sa dvaja zamilovaní ľudia rozhodnú, že chcú mať spoločné, umelecky stvárnené, fotografie, nie je ale nutnou podmienkou, že kvôli nim musia hneď plánovať svadbu.

Cez ne si však každý klient ľahšie vytvorí predstavu o tom, čo má očakávať od fotografovania v deň svojej svadby. Samotných aktérov tohto produktu fotografovanie nielenže obohatí o nové zážitky, ale zároveň im poskytne prvý reálny kontakt s fotografom, a jeho „práca s foteným objektom“, pomôže odstrániť ich možné obavy z fotenia vo svadobný deň.

Pre fotografa sú chvíle s klientmi zas výzvou k novým netušeným možnostiam pri fotení dvoch šialene zamilovaných, ktorí sa chovajú prirodzenejšie, ako počas stresujúceho svadobného dňa a v oblečení, na ktoré nie sú bežne zvyknutí. Ďalším plusom je, že obe strany sa bližšie spoznajú, prebehne medzi nimi úžasná synergia, a tak sa u zúčastnených naštartuje mechanizmus potrebný pre skvelé výkony počas svadobného fotenia.

Rande fotografie

Cenu za tento produkt stanovujem individuálne, po vzájomnej dohode, a v závislosti od požiadaviek klientov, náročnosti a dĺžky času fotenia. Cena začína od 69 EUR. Pri záujme o netradičnú lokalitu pre fotenie (zaujímavý exteriér, interiér, luxusný hotelový apartmán, múzeum, a pod.), alebo v prípade nepriaznivého počasia, musí klient počítať aj s ďalším poplatkom, ktorý fotograf nemôže ovplyvniť.

Tagy: