Umelecká ART fotografia

Každý prežitý deň, mesiac, či rok života pre každého dospelého človeka znamená  jeho dozretie, duševný rozvoj, obohatenie o životné skúsenosti a ľudskú múdrosť. S pribúdajúcim vekom prichádza aj neúprosné poznačenie tela časom v podobe pribúdajúcich vrások, či iných chybičiek krásy. Mnohí preto, pre oddialenie tejto neodvratnej prichádzajúcej reality, ktorá čaká na každého z nás, volia zachytenie svojho zjavu ešte v čase vlastnej mladosti a krásy formou portrétov, či booku, aby im zostala príjemná spomienka v albume.

Stopy po starnutí nedokáže z tváre človeka nastálo ešte nik odstrániť, alebo aspoň tento proces zastaviť. Jediný produkt, ktorý je k tomu najbližšie, a po ktorom zostane trvalý a dokonalý artefakt, je kvalitná portrétová fotografia. Tá robí divy, postačí len prelistovať časopisy, nazrieť na stránky internetu, vidieť pri cestách bilbordy. Zovšadiaľ sa na nás usmievajú dokonalé tváre a telá večne mladých hviezd zo show biznisu, politiky, pri ktorých akoby sa zastavil čas a aj ráno po prebudení alebo pretancovanej noci pôsobia dojmom dokonalosti.

Mladý a neskúsený človek uverí takejto fatamorgáne a v duchu len závidí, že on nikdy tak v zrelom veku nebude vyzerať. To len my, pracujúci v odbore, vieme o tom svoju pravdu a dokážeme preto aj obyčajným ľudom ponúknuť podobné zastavenie času. Na nej, aj po dlhých desaťročiach, vyzeráme a tvárime sa všetci úžasne, máme tú pravú iskru v pohľade, bezchybnú tvár, bujnú hrivu hustých vlasov, pružnú postavu.

ART fotografia - cena fotografovania od 50 EUR

ART fotografia – cena fotografovania od 69 EUR

Ak niekto túži mať svoje portréty v štýle reklamnej fotografie ako z módneho časopisu, čo práve prelistoval, v štýle nádejnej začínajúcej modelky, alebo aby vypovedali niečo o ňom samotnom, jeho životnom štýle, pocitoch, náladách, úspechu, či práci, je u mňa vítaný. Som rád, a je pre mňa umeleckou výzvou, keď môžem cez fotografiu vyrozprávať klientov príbeh alebo zachytiť konkrétnu situácie z jeho života.

Tagy: , ,