Rodinná fotografia

Spoločné fotografie Vašej rodiny, kde sa na všetkých záberoch nájdu všetci jej členovia sú zachytené profesionálnym objektívom, ktorý ich zveční inak, ako ste zvyknutí z reportážnych fotografií v domácich albumoch. Možno dnes tieto fotografie beriete len s povrchným záujmom. Príde ale určite čas, keď sa vďaka krásnym spomienkam, stanú určite rodinnou vzácnosťou.

Mladší členovia z rodiny sa menia rýchlo – rastú a dospievajú, my starší už len pomaly, ale isto, starneme. Spoločné fotenie sa tak stáva nielen príjemnou spoločenskou udalosťou, či zaujímavou zmenou, ale i silným motívom mať svoju rodinu zachytenú práve v tom príhodnom okamihu a mať ju kedykoľvek na dosah, alebo sa len môcť aj po rokoch vrátiť k chvíľam spoločného fotenia, k tej zvláštnej atmosfére vzájomnej spolupatričnosti, alebo iba tak z nostalgie za tou dávnou pominuteľnosťou spoločnej chvíle.

Rodinna fotografia

Rodinná fotografia – nafotím Vás a Vaše deti – cena už od 69 EUR

Za tento produkt stanovujem cenu individuálne, po vzájomnej dohode, a v závislosti od požiadaviek klientov, náročnosti a dĺžky času fotenia. Základná cena je 69 EUR. Pri záujme o netradičnú lokalitu pre fotenie (zaujímavý exteriér, interiér, luxusný hotelový apartmán, múzeum, a pod.), alebo v prípade nepriaznivého počasia, musí klient počítať aj s ďalším poplatkom, ktorý fotograf nemôže ovplyvniť.

Tagy: ,