Svadobná fotokniha

Svadobna fotokniha

Okrem fotografických služieb, mám v ponuke komplexný grafický návrh, zhotovenie a dodanie Svadobnej fotoknihy, ktorá je v posledných rokoch veľmi žiadaným produktom. Určená je klientom, ktorí požadujú estetickejší, reprezentatívnejší a pôsobivejší vzhľad, či exkluzívnejšiu prezentáciu ich svadobných fotografií, ktoré im klasický fotoalbum nevie a ani nemôže poskytnúť.

Fotoknihy dodávam vo formátoch od 15x20cm do 40x50cm, s patentovanou japonskou technológiou väzby. Obal knihy si klient objednáva podľa vzorkovníka ako exkluzívna talianska koža, ekokoža alebo textil – brokát. Prednú stranu obalu možno zvoliť podľa výberu s celoplošnou fotografiou, vloženou fotografiou, fotografiou na alumíniovej fólii, alebo slepotlačou s vygravírovanými menami partnerov.

Fotografie vo fotoknihe sú zhotovené klasickou chemickou technológiou RA-4 s povrchovou úpravou proti bežnému poškodeniu. Dodávateľ technológie tlače zaručuje 100-ročnú garanciu zachovania ich kvality. Počet strán fotoknihy, vnútorné rozmiestnenie fotografií, ich výber, počet i alternatívy prípadných koláží sú výsledkom vzájomnej konzultácie s klientom.

K väčšej knihe je možnosť priobjednať aj menšie fotoknihy, určené hlavne pre rodičov.

Tento produkt nie je v žiadnom prípade totožný, a ani svojou profesionálnou kvalitou spracovania porovnateľný, s lacnými fotoknihami ponúkanými na Slovensku cez internet.